Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

Dit zijn de vragen die de meeste van onze klanten stellen over onze diensten op deze website

Kan ik uw documenten legaal gebruiken?

Ja natuurlijk! De documenten die we afgeven, zijn dezelfde als die van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit van materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en registreren alle klantinformatie in het vermeende databasesysteem en de overheid erkent het document. Daarom zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. U moet ze daarom zonder beperkingen als juridische documenten gebruiken.

Hoe weet ik zeker dat ik een echt document krijg en geen nep?

Wanneer we uw document naar u verzenden, pakken we ook een bevestigingsschijf, een telefooncode en een databasekoppeling in die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren. Met de verificatiediskette kunt u uw volledig geregistreerde informatie weergeven in het veronderstelde databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, is uw document een echt document.

 

 

Hoe lang moeten we een rijbewijs kopen?

Vanaf het moment dat u uw gegevens aanvult met elementen van uw identiteit om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 werkdagen wachten voordat uw document bij u kan worden afgeleverd.

 

 

Kan ik mijn documenten met jou verlengen?

Ja natuurlijk! Zodra uw document verloopt, kunt u contact met ons opnemen voor verlenging door het oude document op te sturen, zodat we informatie kunnen ontvangen over hoe uw nieuwe document wordt verwerkt. Zelfs als we uw document maken en u wilt het verlengen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten, omdat uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.

 

 

Waarom zou ik uw service vertrouwen?

Wij zijn professionals op dit gebied en hebben dit met 100% succes gedaan. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van documenten die we hebben gemaakt. We ontvangen elke dag minimaal 5 – 10 bestellingen van potentiële klanten, en deze klanten raden onze diensten altijd aan aan anderen nadat ze hun document hebben ontvangen. Wees dus zeker van onze legitimiteit.

Hoeveel kost het op deze website?

Een rijbewijs hiervoor kost van 1.500 euro tot 1.700 euro indien gewenst. De kosten van uw rijbewijs zijn bij de betaling inbegrepen. Daarnaast werden bij de aankoop van een rijbewijs twee termijnen betaald, één voor en één na de uiterst veilige aflevering van het document.

 

 

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u helpen?